הרטבה הלילה בן 3.5

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה

16/12/2011 | 02:44 | מאת: דבי

שלום, הבו שלי בן 3.5 וגמול מחיתולים יותר משנה וחצי. הגמילה מחיתולים הייתה מאד חלקה ותוך חודש לא היו פספוסים. הוא לא גמול בלילה עד היום. הוא מסרב לשים חיתול לילה ומפספס פעמיים - שלוש בשבוע. כשהוא מפספס, הוא מתעורר ובוכה. בעלי רוצה להחזיר את הבן לחיתולי לילה למרות התנגדותו של הילד אני חושבת שהוא מרגיש תינוק ומושפל מהחיתול וזה רק יגרום לריגרסיה אם הוא יחזור לחיתול. אני בחודשיים מתקדמים של הריון שלישי ומרגישה שזה גם חלק מהבעיה כרגע לפחות. (למרות שלא היו לו יותר משבוע יבש ברצף לפני כן) אני שוקלת לקחת אותו לטיפול עם זמזם. למרות שהבנתי שהוא עדיין צעיר מידי לטיפול מסוג זה. בעלי התחיל לקחת אותו לשירותים בלילה אבל הבנתי שגם זה לא פיתרון יעיל והוא עדיין מפספס בתדירות... אנחנו בעיקר לא יודעים איך להמשיך עם טיפול בבעיה ורוצים לדעת מה ניתן לעשות. תודה

מוקדם לזמזם ניתן להשיג ביד שרה ללא תשלום. לא מומלץ בשלב זה. הקפדה על שתיה נכונה תעזור. פרופ פומרנץ 0579451561

מנהל פורום הרטבת לילה