נוביטרופן

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה

30/11/2011 | 09:12 | מאת: מורן

שלום רב, בתיבת ה-4 החלה בחודש האחרון להעשות פיפי בתחתונים בצורה לא רצונית , דבר הבא לידי ביטוי כאשר התחתונים שלה תמיד רטובות (מעין טיפטופים שך פיפי), או לחילופין השתנה במכנסיים , לעיתים אני רואה אותה גם רצה בהיסטריה לשירוים מפני חשש שיברח לה . לאחר ביקור אצל אורולוג ילדים ולאחר קבלת בדיקת שתן תקינה , נתן לנו הרופא את הכדור הנ"ל כאשר המינון הוא פעמיים ביום חצי כדור . אני די חוששת מהתופעות לוואי של הכדור ולכן אני פונה אלייך לשמוע את דעתך ועצתך. תודה רבה ובכבוד רב, מורן

טיפול זה ניתן מגיל 5 . רצוי לברר את הגורם לפני הטיפול ולראות דרכים אלטרנטביות לטיפול זה פרופ פומרנץ מנהל יחידת כליות ילדים, ומרפאת הרטבות לילה. 0579451561

10/01/2012 | 21:58 | מאת: מורן

שלום רב, כבר מעל חודש אני נותנת לביתי את הכדור הנ" ל חצי בבוקר וחצי בערה , אני מוצאת שהוא לא ממש אפקטיבי כיוון שעדיין בורח לה במהלך היום , האם קיים פיתרון אחר שיכול לעזור , קובנציונלי או טיבעי? האם התופעה אמורה לחלוף מעצמה , אני כבר ממש מתוסכלת מהסוגיה והילדה עוד יותר , . לתשובתך אודה , תודה רבה , מורן

מנהל פורום הרטבת לילה