גמילה מחיתולים (בשילוב גילויי צליאק לאחרונה)

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה

23/10/2011 | 10:57 | מאת: קרן

בתי בת 3 ו-7 חודשים. לפני מס' חודשים התחלנו בגמילת לילה (נגמרו החיתולים ובתי הסכימה לכך) היו שבועות שמרביתם יבשים, פספוס אחד בשבוע. כבר למעלה מחודש שהיא מפספסת כמעט כל יום, מבדיקתי ההרטבה נעשית בשעות הבוקר ולא במהלך הלילה. חשוב לי לציין כי לפני חודשיים גילו לה צליאק ואני מניחה שהיא עוברת תהליך לא פשוט, האוכל השונה משאר הילדים, מתעסקת הרבה בכך שהיא קטנה (היא נמוכה יחסית לבני גילה עקב המחלה ובגן החדש אומרים לה שהיא קטנה, מרימים אותה, אומרים שהיא כמו בובה וכו' והיא כל הזמן מתעסקת בכך). אנחנו לא מעירים לה על ההרטבה, כל בוקר מקלחים, מחליפים מצעים והיא לא מדברת על כך כלל. השאלה אם נכון להמשיך בגמילה? האם לא חשה תסכול מכך? גם עוד מעט אנחנו נכנסים לחורף , (התקררויות). שאלתי אותה כדרך אגב בוקר אחד- מה נעשה? את רוצה שנשים לך חיתול והיא אמרה כן... אני לא יודעת כמה באמת התכוונה לכך. אני ממש לא יודעת מה לעשות. אשמח לעזרה בהקדם האפשרי. תודה

26/10/2011 | 17:03 | מאת: יסמין

מנסיון אישי עם הבן שלי מאוד עוזר ללכת לרופא סיני או לנסות שיטת טיפול מדהימה בשם Ipec

מנהל פורום הרטבת לילה