גמילה מחיתולים

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה

27/09/2011 | 12:02 | מאת: חלבי

שלום יש לי בן יחיד בן שנתיים וחודש לפני 3 חודשים התחלתי לגמול אותו מחיתול תוך חודש הוא הבין את זה והתחיל לעשות בשירותים/בסיר - עושה את זה בהתלהבות כל פעם שרצה פיפי/קקי היה בא ואומר "אמא פיפי/קקי/שירותים ,לפעמים היה מפספס אבל לא התרגשתי מזה כי זה טבעי אחרי חודש שראיתי כי הצלחתי לגמול אותו מחיתול ,נסענו לחו"ל לשבוע ,ושם הוא פיספס כל הזמן ומאז חודשיים הוא מפספס ולא מבקש פיפי/בשירותים חשוב לי לציין כי הוא לא מתנגד אם אני אקח אותו לשירותים הוא יעשה פיפי מבלי להתנגד הבעיה היא שאם אני לא אקח אותו כל חצי שעה לשירותים יעשה בבגדים ,ורק לאחר שפיספס יבוא אליי ויגיד לי "מאמא פיפי/קקי" אני משתדלת לא להתעצבן ,להתאפק ולהמשיך להסביר לו כי פיפי עושים רק בשירותים/בסיר, אך בשבוע האחרון זה החמיר כך שבחצי שעה יכול לפספס 3 פעמים ,וזה מתסכל אותי אני לא יודעת מה לעשות אודה לייעוץ ועזרה שלכם

הרטבה בגיל זה אינה בעיה רפואית ברוב המיקרים. בגלל דחיפות גבוה רצוי לבדוק תפקוד שלפוחית לשלול היפר קלצוריה זיהום DI ועוד בכבוד רב פרופ פומרנץ 0579451561

מנהל פורום הרטבת לילה