חרדה כתופעת לואי של מינירין

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה

26/08/2011 | 22:45 | מאת: מיקי

שלום רב, בני בן ה-9 החל טיפול לפי המלצת רופא משפחה במינירין לאחר שלמעשה עד היום לא נגמל לגמרי מהרטבת לילה - לאחר כשבוע של לקיחת הכדורים החל לפתח פחדים חרדה וחששות חוזרים ונשנים (חשש כפיתי מפני אותו הדבר)- דבר שלא היה קיים קודם. האם יכול להיות קשר בין לקיחת התרופה למצב זה? לא קיבלנו כל הנחיות מיוחדות מהרופא ואף לא ראינו שתופעה מסוג זה הוזכרה בעלון לצרכן. יחד עם זאת כשחיפשתי באינטרנט מידע על התרופה (בשמה הגנרי ) באנגלית- כן מצאתי איזכורים של תופעות שכאלו. תודה רבה

מומלץ להפסיק טיפול רצוי לרענן הנחיות של טיפול יכול להיות שפיתח אגירת נוזלים עם שינוי במלחים בדם. להקפיד על הוראות הטיפול. פרופ פומרנץ 0579451561

מנהל פורום הרטבת לילה