בן 3.5 - הרטבת יום ולילה

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה

31/07/2011 | 14:41 | מאת: מ.מ.

שלום, בני, בן 3.5, נגמל בגיל שנתיים (רק ביום) ביוזמתו. היו קשיים תקופה קצרה עם יציאות קשות אך זה עבר. ואז התחלנו עם התחתונים הרטובים. הוא תמיד קצת רטוב. לפעמים הוא יכול לעשות פיפי שלוש פעמים בשעה (וכמויות). בלילה ניסינו להוריד טיטול והחזרנו מחוסר ברירה. יש לי הרגשה שמעורב בתהליך גם פאן הריגשי של הילד - מאוד לא נעים לו שמגלים כי הוא שוב רטוב. למי אני צריכה לפנות לקבלת עזרה/אבחון/טיפול?? תודה

בגיל זה יש לטפל בהרטבות יום ועצירות. ניתן לשפר את המצב על ידי טיפול נכון ומתאים. ממליץ לברר לפני טיפול 0579451561

02/08/2011 | 08:24 | מאת: מ.מ.

תודה, למי יש לפנות לצורך הבירור הראשוני - רופא ילדים?

מנהל פורום הרטבת לילה