קקי באמצע הלילה??

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה

27/07/2011 | 10:48 | מאת: טל

בני בן החמש,אמש באמצע הליל עשה את צרכיו בתחתונים,המיטה, מיתוך שינה. לא היה זה שילשול. זו פעם ראשונה שזה קורה. היציאות שלו אומנם לא סדירות פעם בשלושה ימים בממוצע. האם זה הגיוני שזה קורה באמצע הלילה? זה מעיד על איזו שהיא בעיה? אשמח לקבל עזרה.תודהץ

ממליץ להיבדק על ידי רופא לשלול בעיות אורגניות. לבנות תוכנית ליציאות תוך שימוש ותוספת סיבים שתיה....... ניתן לבצע זאת בכל מרפאה להפרעות בשליטה. בכבוד רב פרופ' פומרנץ מנהל יחידת הפרעות בשליטההרטבות יום לילה. 0579451561

שלום רב. רצוי מאד להבדק אצל רופא על מנת לשלול בעיות רפואיות ואו לבנות תוכנית טיפולית . בכבוד רב פרופ פומרנץ מנהל מרפאות למחלות כליה בילדים, יתר לחץ דם בילדים והרטבות לילה. 0579451561

מנהל פורום הרטבת לילה