בן 28 ועדין מרטיב

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה

14/07/2011 | 15:19 | מאת: בן 28

שלום רב אני בן 28 ומאז שהייתי ילד היתה לי בעיה של הרטבת לילה. טופלתי ע"י אורולוגים שונים וכולם טענו שהבעיה היא חוסר בהורמון שאחראי על יצור השתן בזמן השינה וזה אחרי בדיקות שונות שנערכו לי. קיבלתי מינרין שעזר לתקופה מסויימת בגיל 22 אחרי שנה של שימוש בתרסיס שגרם לי להרגשה לא טובה במיוחד הפסקתי וכעבור זמן מה הבעיה חזרה אומנם זה לא קורה הרבה אבל בימים בהם אני עייף במיוחד או שבהם שתיתי המון במיוחד משקאות אלכוהולים יש סיכויים גדולים להרטבה. אני חייב לציין שגם בשימוש במינרין היתה הפסקה אבל לא לגמרי (היה יכול לקרות פעם בכמה חודשים) מאז שהפסקתי לפני 5 שנים בערך לא חזרתי למינרין וקיוויתי שהבעיה תחלוף מעצמה ביום מן הימים אבל התבדתי. היום אני במערכת זוגית רצינית ובת הזוג שלי לא מודעת לבעיה ואני מבאוד מתקשה להעביר את הקשר שלב כתוצאה מהבעיה. מה לדעתך עלי לעשות? למי לפנות? כיצד לטפל? אשמח ליעוץ למי עלי לפנות ומה דעתך עלי לעשות (האםן לחזור למינרין ואם כן מי יכול לתת לי) תודה מראש

ממליץ לברר גורם ניתן לפנות אלינו לטיפול וגמילה - להתעורר בלילה לתת שתן. ממליץ על בירור - טיפול כבר היה. פרופ פומרנץ 0577451561

22/07/2011 | 10:53 | מאת: בן 28

המלצת לפנות אליך לבירור הגורם איך מזמינים אצלך תור? האם דרך זימון תורים של מכבי במרפאה ברחוב נצח ברמת השרון או בפלאפון 057-7451561 ? תודה

מנהל פורום הרטבת לילה