עשיית קקי בתחתונים

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה

06/06/2011 | 08:37 | מאת: הדר

הבן שלי בן 3 וחמישה חודשים, מאז שנגמל בגיל שנתיים ושבע הוא עושה קקי כול יום רק בתחתונים. נסיתי לדבר איתו אין התייחסות לנושא. ניסיתי הכול פרסים,מתנות, התעלמות,לתת לו לנקות הכול. אין לי מושג איך לפתור את הבעיה. פיפי לא מפספס בכלל גם לא בלילה. הוא התחיל לשבת על האסלה אך בסופו של דבר לא עושה עליה. מה אני יכולה לעשות?

לדאוג ליצאות בבוקר. יש לדאוג ליצאות על הבוקר עם תזונה מתאימה. בכבוד רב פרופ פומרנץ מנהל מרפאות למחלות כליה בילדים, יתר לחץ דם בילדים והרטבות לילה. 0579451561

09/06/2011 | 07:37 | מאת: הדר

איפה אני יכולה לקבל הדרכה לגבי זה.

24/08/2011 | 13:18 | מאת: גלית

היי גם הבן שלי עושה קקי בתחתונים, ופיפי לא מפספס. הוא גם בן 3.5. ניסתי הכל, לא יודעת מה לעשות?

08/12/2013 | 20:20 | מאת: קרן

מנהל פורום הרטבת לילה