הרטבת לילה בן 3.8

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה

02/05/2011 | 08:18 | מאת: ענבל

שלום, בני נגמל בגיל שנתיים וחצי מחיתולים במהלך היום, ומאז ועד היום עדיין עם חיתול בלילה, מזה 3 ימים אני מנסה לגמול אותו מחיתול לילה מיוזמתי עקב גילו ורצון מצידו, אך נוצר מצב שלמרות הרצון להיות ללא טיטול מרטיב בלילה לפחות פעם אחת(בדר"כ בשעות הראשונות לשינה, במהלך הלילה אני קמה ומעירה אותו לפחות פעמיים להתפנות כדי למנוע הרטבות נוספות. אני זקוקה לעצה כיצד להמשיך מכאן, לחזור לחיתול לילה משום שיתכן ולא מוכן לזה או להמשיך בתהליך גמילה? אם כן להמשיך יש דרך נעימה יותר לילד לגמול אותו? תודה רבה

מוקדם לטיפול יזום רצוי לבצע בירור ראשוני או להמתין. טיפול בפעמונית ניתן להתחיל בעתיד. בכבוד רב פרופ פומרנץ 0579451561 מנהל יחדת כליות ילדים

מנהל פורום הרטבת לילה