הרטבת לילה בגיל 8

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה

01/05/2011 | 09:17 | מאת: ריטה

שלום, בתי בת ה- 8 שלעולם לא סבלה מבעיות הרטבה בלילה, החלה להרטיב לפני כחודש.במהלך השבועות האחרונים זה קרה כ - 3 פעמים. מה עלי לעשות ? ממה זה יכול לנבוע ? האם זה משהו פסיכולוגי ? האם עלי לפנות לטיפול כולשהו ? עלי לציין שאנו גרים במושב בדרום שלעיתים יש בו אזעקת צבע אדום, נראה לי שההרטבה החלה בתקופה שהיו אזעקות צבע אדום. תודה מראש.

ממליץ לשלול בעיות אורגניות, לשלול זיהום הפרשת סידן בדיקת עש ועוד לפנות לרופא מטפל בכבוד רב פרופ פומרנץ 0579451561 מנהל יחדת כליות ילדים

מנהל פורום הרטבת לילה