מינרין לעיסה

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה

21/04/2011 | 19:14 | מאת: ד

שלום. קיבלנו את טבליות מינרין לטיפול בהרטבת לילה אצל בן 7. בני התקשה בבליעת הטבליות והרופא נתן במקומן את מינרין-מלט. שלושה לילות של נטילת כדור אחד ללעיסה לא הביאו שינוי. אני רואה שיש שוני במינון בין מינרין טבליות למינרין-מלט. האם ניתן לקחת שני כדורי מינרין מלט כל לילה? בתודה ד

יש להקפיד על כל הורות הרופא כולל הוראות שתיה . יש חשיבות רבה לבצע את כל ההוראות( זמני לקיחה , שתיה ועוד) אין לעלות מינון לבד - וכן אין צורך. בכבוד רב פרופ פומרנץ נפרולוג 0579451561

מנהל פורום הרטבת לילה