הרטבת לילה חוזרת בן 9.5 לאחר 2 טיפולי דר קושניר

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה

06/04/2011 | 04:26 | מאת: מיכל

שלום, בני בן ה9.5 סובל מהרטבת ליה לפעמים כ2 בלילה. ביצענו פעמיים גמילה בעזרת המכשיר של ד"ר קושניר וזה עזר למספר שבועות.ההרטבות מאפיינות את החורף יותר למרות שהוא לבוש חם ויש חימום בחדרו(מחשש שקר),בקיץ ההרטבות כמעט שנעלמות לגמרי ,די נדיר שזה קורה. איננו יודעם האם בגלל שחם יותר או אפילו בגלל שלחוץ פחות כי חופש ואין שיעורים ובית ספר. אנו די אובדי עצות כיצד לעזור לילד. אנא עצתך. תודה

טיפול בפעמונית לא עוזר ב 100 אחוז גם לא בסדין מצפצף. הטיפול בפעמונית אותה ניתן לקבל ללא תשלום ביד שרה ואו מפסיכולוגים או ממטפלים (עו"ס) לא רופאים עוזר בפחות מ 50% מהמיקרים. רצוי לבצע בירור ללא ספק בנער שמרטיב מספר פעמים בלילה. בד"כ תופעה זו לא תחלוף גם אם בקיץ אין הרטבה. ממליץ לברר את הגורם ולא לטפל בפעמונית אותה ניתן לקבל ללא כל תשלום . לא תמיד יעזור. בכבוד רב פרופ פומרנץ 0579451561

מנהל פורום הרטבת לילה