בחירת טיפול בהרטבת לילה

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה

03/04/2011 | 14:55 | מאת: דינה

בני בן 5.5 ומעולם לא נגמל מהרטבת לילה. ברצוני להתחיל לטפל בבעיה. האם חייבים לעשות בירורים רפואיים לפני זה? האם יש הבדל ביעילות הטיפולים השונים (זמזמים על הגוף, הסדין, מרפאה פרטית או יד שרה)? תודה רבה

יש מספר גורמים להרטבה - רצוי לברר את הגורם ולטפל בהתאם. טיפול בפעמונית סדין פרטי יד שרה כולם דומים ונותנים אותם תוצאות. ( את לא מקבלת שיחות או טיפול מהם). לא לכולם עוזר זמזם, רצוי לברר לפני את הגורם. בירור קצר לא פולשני. בכבוד רב פרופ פומרנץ אבישלום 0579451561

מנהל פורום הרטבת לילה