רגרסיה אצל ילד בן 2 ועשרה חודשים

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה

24/03/2011 | 09:01 | מאת: עדי

שלום.. בני בו השנתיים ועשרה חודשים נמצא ברגרסיה כבר כמעט 4 חודשים. לפני כתשעה וחצי חודשים נולד אחיו הצעיר ממנו, וכחצי שנה לאחר היוולדו החלה אצלו רגרסיה בקקי. לציין כי בגן החל לעשות את צרכיו בשירותים עם פספוסים קלים ואילו בבית המצב אף מחמיר והילד לעיתים מגיע לכ 4 פעמים ביום בבית. להוסיף כי הוא מקבל הכל!!! מתשומת לב יתרה ועד לרמה החומרית, הוא מקבל את היחס מאיתנו ההורים והמשפחה המורחבת כאח הגדול , הראשון ואף בטקס לפני השינה הולך לישון שני. יחסינו לרגרסיה תחילה הייתה לא נורא פספסת, לאחר מכן החלנו לא להתיחס, החלפנו כאילו כלום לא קרה. אך המצב ממשיך להחמיר. האם תקופה זו נורמלית ומה עושים? אודה לתשובתך .... יום טוב.

לשלול בעיות אורגניות. לדאוג ליציאות הוקר. לשלול בעיה אנטומית= בדיקה הערכה של רופא מטפל. בכבוד רב פרופ פומרנץ 0579451561

מנהל פורום הרטבת לילה