הרטבת לילה בגיל 7

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה

17/03/2011 | 07:59 | מאת: אורית

שלום רב, בתי בת ה-7 מרטיבה (החלה בערך לפני כשנה וחצי) בתחילה הרופאה אמרה שעד גיל 7 זה בסדר אבל זה ממשיך, ניסינו תרופה וזה לא עזר, הטיפול עם הפעמון נאמר לי שהוא לא יעיל ומסורבל, בדקנו גם פיזית והכל בסדר. כרגע עם טיטול בלילה. אודה על הכוונתך, אורית

הרטבת לילה שניונית בגיל זה דורשת טיפול והתיחסות . טיפול בפעמונית בשיטה לכולם טיפול אחד פעמונית יתן הצלחה קבועה נמוכה. ממליץ לברר גורם תפקודי בכבוד רב . פרופ פומרנץ 0579451561

מנהל פורום הרטבת לילה