הרטבת לילה גיל 4.10

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה

15/03/2011 | 11:08 | מאת: רחל

שלום רב, ביתי נגמלה מעצמה סמוך לגיל 3 יום ולילה בבת אחת ללא פיסופסים. לפני כשנה עברנו דירה ולפני מספר חודשים נולדה לה אחות. יש לציין כי היא הילדה השניה ולא הבכורה. זמן קצר לאחר שעברנו דירה היא התחילה להרטיב בלילה, לאחרונה זה נהיה כמעט כל לילה. שמתי לב שברוב המקרים היא מרטיבה לאחר שמתעוררת ופשוט מתעצלת לקום מהמיטה לשירותים, ישנם מקרים שהיא באה אליי מוקדם בבוקר רטובה והמיטה יבשה,.. כיצד ניתן לעזור לה לא להרטיב? האם כדאי לתת פרס לאחר לילה שהיא יבשה ולאט לאט לתת כל 2 לילות וכו'? תודה רבה, רחל

הרטבת לילה בגיל זה ניתן לברר את הגורם ולטפל בו. הבירור אינו פולשני אכ ניתן לטפל בהתאם. בכבוד רב . פרופ פומרנץ 0579451561

מנהל פורום הרטבת לילה