הרטבת לילה

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה

14/03/2011 | 05:56 | מאת: ר

שלום, אני בן 17 ויוצא שאני מרטיב בלילה לעיתים רחוקות. השנה הרטבתי רק פעם אחת אבל הדבר נמנע על ידי בכך שאני לא שותה לפני שינה וגם הולך לשירותים לפני שינה. ההרטבה הנ"ל נגרמה על כך ששתיתי הרבה לפני השינה ולמרות שהלכתי לשירותים הדבר לא עזר. אשמח לקבל תשובה עם רעויונות לטיפול. נ.ב. אני לן בפנימייה עם עוד 4 נערים בחדר.

רצוי לטפל בשלפוחית - שתכיל את השתן . לטפל בעומק השינה- שתתעורר בלילה. תהליך ארוך - רצוי לבצע בירור לפני הטיפול / כל טיפול תרופה או התניה. בכבוד רב פרופ פומרנץ אבישלום פומרנץ 0579451561

18/03/2011 | 18:44 | מאת: ר

אשמח לקבל הדרכה על איך לטפל בדבר, ואם יש אפשרות לטפל בדבר באופן עצמאי / ללא תרופות ?

02/01/2013 | 08:59 | מאת: פרופסור פומרנץ

אתה הומו!!!!

מנהל פורום הרטבת לילה