הרטבת לילה בילדה בת 5

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה

10/03/2011 | 14:25 | מאת: ענת

ביתי בת 5, נגמלה מטיטול בשעות היום קצת לפני גיל שנתיים ביוזמתה ללא פספוסים בכלל. בלילה לעומת זאת היא מעולם לא נגמלה. ניסינו כמה פעמים לגמול אותה בלילה והיא התנגדה. בגיל ארבע וחצי היא החליטה שזה מפריע לה והורידה את הטיטול. כמעט בכל לילה היא קמה רטובה, אבל כשהתארחנו במקום אחר בד"כ קמה יבשה. ניסינו שיטת מדבקות (מדבקה על כל לילה יבש וקיבלה הפתעה כל 4 מדבקות) וזה עזר בהתחלה , הגענו למצב של 1-2 פספוסים בשבוע. אח"כ ההתלהבות ירדה והיא שוב רטובה בכל לילה.עכשיו היא בת 5 וזה מפריע לה מאוד. היא שמעה מאימי על פעמון שמעיר בלילה כשמפספסים ומאוד מבקשת שנקנה לה.אני מניחה שאין לה בעיה פזיולוגית מאחר והיא הגיעה לשליטה חלקית. האם הפעמון יכול לעזור לה ללא טיפול תומך אחר?

ממליץ לברר לפני פעמון ניתן לקבל ביד שרה. ממליץ לפני לעבור בירור. בכבוד רב פרופ פומרנץ 0579451561

מנהל פורום הרטבת לילה