הרטבת לילה

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה

08/03/2011 | 10:19 | מאת: רווית

פרופסור אבישלום שלום בני בן שמונה סובל מהרטבת לילה. נגמל מטיטולים בגיל שנתיים ומאז לסירוגין ישנם הרטבות לילה, בעיקר בחורף. התייעצנו עם רופאת המשפחה והיא המליצה על כדורים. בעלי ואני חוששים לתת כדור בגיל צעיר כל כך. לילד מאוד מפריע שכמעט כל בוקר הוא קם רטוב ולכן דורש את הכדור. אשמח לשמוע ממך מה ניתן לעשות כדי לעזור לילד. תודה רווית

ממליץ לבצע לפני טיפול בכדורים או כל טיפול אחר. לפי תוצאות בירור נטפל. בכבוד רב פרופ פומרנץ 0579451561

מנהל פורום הרטבת לילה