הרטבה בלילה בת 4.5

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה

27/02/2011 | 11:10 | מאת: מורן

ביתי בת 4.5, בשעות הערב כמעט לא שותה אחרי שעתיים שהיא רדומה אני לוקחת אותה לשירותים היא עושה פיפי, ואם אני לא מעירה אותה שוב היא מרטיבה שוב לאחר שעתיים בערך. יש לציין שבמהלך היום היא לא מפספסת, אבל אם היא ישנה צהרים למעמים גם מרטיבה. מה עושים?

הטיפול מתחיל בגיל 5 שנים , בגיל זה ניתן להתחיל לברר את הגורם להרטבה וניתן ובמידה ויש גורם/ אבחנה של בעיה ניתן לטפל. השימוש בפעמונית לקראת גיל 5 יכול להניב תוצאות רצויות. הבירור קל ואינו פולשני. בכבוד רב פרופ' פומרנץ 0579451561

מנהל פורום הרטבת לילה