הרטבת יום ולילה בן 4.9

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה

21/02/2011 | 15:19 | מאת: ימית

יש לי 2 ילדים בן בן 4.9 ובת בת 2.7 ביתי גמולה מזה 4 חודשים מרטיבה לעיתים רחוקות. בני נגמל בגיל 3 ועד עצם היום הזה הוא בעצם לא גמול.... הוא מרטיב המון במשך היום וגם בלילות. יש לציין כי הוא נותן שתן בעל ריח חזק ובדיקת שתן ותרבית יצאו תקינות. אני נוטה להזכיר לו ללכת להתפנות כל היום ולעיתים הוא טוען שאין לו כוח... הוא מתפנה לשירותים למעלה מ10 פעמים ביום! לעיתים אני חושבת שהוא סתם מתעצל אבל עצם היותו מתפנה לשירותים 10 פעמים ויותר מחשיד אותי. נראה לפעמים שהוא פשוט לא שם לב שהוא רטוב בכלל. אשמח לתגובה בנושא מה עליי לעשות.

23/02/2011 | 20:16 | מאת: עידית

היי, לפעמים בדיקות חוזרות תקינות ועדיין יש שם איזה חיידק. אולי כדאי לבדוק שוב.

הרטבת יום לילה בגיל זה אינה תקינה רצוי מאד לברר ולטפל בשלב ראשון בהרטבות יום. יש בעיה כנראה בשלפוחית . פרופ פומרנץ 0579451561

...

מנהל פורום הרטבת לילה