מרטיבה בלילה ועם בעיות במחזור

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה

16/02/2011 | 18:47 | מאת: עדי חבד

אני מרטיבה בלילה מגיל 6 , זה התחיל כי ההיתי מתאפקת ולא הולכת לשירותים יש לי עצירויות של צואה במשך שבועיים עכשיו אני כבר בת 15 ונמאס לי מזה ההיתי אצל רופאים מומחים והם אמרו שזה בעיה אצלי בראש ואני כבר לא יודעת מה לעשות

תבצאי בירור ונטפל. בכבוד רב פרופ פומרנץ 0579451561

10/03/2011 | 06:04 | מאת: עדי יקרה

ורק רציתי להגיד לך שזה עובר. בסוף זה עובר. אחרי כל הפעמים שלא יכולתי לישון אצל חברות, שברח לי פיפי בטיול השנתי - זוועת עולם, שבא אלי החבר הראשון שהיה ריח של שתן בחדר ופיזרתי בושם שלא יריח. ועוד ועוד. קראתי את ההודעה שלך כי הבן שלי חזר פתאום להרטיב - את יכולה לדמיין שעבור אמא שעשתה פיפי במיטה עד גיל 17 מדובר ממש בטראומה, שוב להתמודד עם הסדינים והכביסות והמזרנים וכן, גם הבושה. אותי זה לגמרי זורק לימי ההרטבה שלי. במקרה שלי טיפול הומאופטי ופסיכולוגי עזרו. בכל מקרה אני מאחלת לך בהצלחה והרבה כח.

מנהל פורום הרטבת לילה