בני בן שלוש וחודשיים

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה

10/02/2011 | 10:10 | מאת: אלמונית

גמול מטיטולים כבר כחמישה חודשים בערך. היה עד לאלימות מילולית קשה מצד אביו עד ליפני כחצי שנה. האב הורחק מהבית וליפני כחודשיים התחילו מפגשים איתו בני מאוד שמח לקראת המיפגשים יחד עם שני אחיו (5-1) אחרי המיפגש הראשון בני הגיע מאוד עצוב ושם הכל התחיל הוא פתאום פנה אלי ואמר שברח לו קקי. החלפתי לו והרגעתי אותו שזה בסדר ולא נורא.. אח"כ התחיל למצוץ אצבע. ליפני כחודש שוב פסקו המיפגשים ולאט הוא חזר לעצמו.הוא ניפתח חזר לדבר ולצחוק הפסיק עם האצבע בפה... אבל העיניין עם הקקי רק מחמיר. הוא לא מוכן לגשת בשום אופן לשירותים הוא לא מודיע לי על שהוא עשה או רוצה.. אני חייבת לציין שליפני שהכל התחיל הוא היה הכי עצמאי היה ניגש לבד עולה על השרפרף ומתיישב לבד ומסתדר כמו גדול. אני חסרת אונים ולא יודעת מה אפשר לעשות אנא עזור לי!

רצוי לטפל באנקומפרזיס בהקדם. לאחר בדיקה להתחיל לטפל. בכבוד רב פרופ פומרנץ 0579451561

מנהל פורום הרטבת לילה