הרטבת לילה לאחר הולדת האחים

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה

05/02/2011 | 23:36 | מאת: שירה

שלום רב, בני בן ה-3.5 נגמל מחיתולים לחלוטין עד גיל 2.5-3 (לא בדיוק זוכרת), גם כשכבר הפסקנו לקחת אותו לשירותים בלילה קם יבש. מאז לידת אחיו התאומים ב-1.10.10 (גיל 3.5) חזר להרטיב בלילה, וגם ביום פעמים רבות מסרב ללכת לשירותים, מתאפק שעות רבות מאוד, ואז לפעמים בורח לו (לגבי היום יש קצת הטבה, בלילה עדיין מרטיב כל לילה, לעתים נדירות קם יבש). מה לעשות??? להחזיר את החיתול? לפנות לטיפול? אנו לקוחות כללית, איזו מרפאה מומלצת? שניידר או מאיר? (אין כסף לטיפול פרטי מאז התאומים...) האם יש צורך לשלול דלקת בדרכי השתן?

בגיל זה ניתן להחזיר חיתול . תחותן סופג בהמשך לבצע בירור. בכבוד רב פרופ פומרנץ 0579451561

מנהל פורום הרטבת לילה