אריאל

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה

03/02/2011 | 16:46 | מאת: מעיין

האים יש קשר בין העברת דירה . אחות שבדרך .יחס לא יציב אם הילדה מצד בין הזוג . וגם שהילדה כרגע ללא מסגרת של גן בגלל נסיבות כספיות . הציין שביתי בת 4 ולאחרונה היא עושה פיפי במיטה ביום יום מה שלפני היה לעיתים רחוקות עכשיו הפך לשיגרת היום יום . שאלתי אם הגורמים הללו הם המניעים להרטבה בלילה ? ומה ניתן לעשות כדי לשנות את המצב הזה ?השמח אם הקבל עזרה

לשלול בעיה אורגנית כולל קלצוריה. להחליט על טיפול. הרבה ילדים עוברים דירה ..... ועוד פרופ פומרנץ 0579451561

מנהל פורום הרטבת לילה