בתי בת השנתים וחודשים ומרטיבה מדי לילה...

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה

24/01/2011 | 12:47 | מאת: לינוי

בתי בת שנתיים וחודשים כבר גמולה מתיתולים מגיל שנה וחצי היא ילדה נורא חכמה ופכחית ותמיד מבקשת לעשות את צרכיה בשירותים בתקופה האחרונה מזה חודש ומעלה ממש מפספסת מדי לילה את הפיפי לפעמים זה בשעות 03:00 ולרוב זה סמוך לשעות המוקדמות של הבוקר ממש זמן קצר לפני שאני מעירה אותה מדי יום(6:40) איני יודעת כיצד להיתמודד אם המצב כשאנחנו מעירים לה היא מודעת למצב וטוענת שברח לה הפיפי במיטה ויודעת שלא עושים פיפי במיטה אלא בשירותים(היא מדברת יפה מאוד לגילה) מה עלי לעשות בנושא אשמח לקבל תגובה מהירה לאמא עייפה מלנקות/להריח פיפי....

צעירה מדי לטיפול חיתול פרופ פומרנץ 0579451561

27/01/2011 | 08:35 | מאת: לינוי

אז אם הבנתי נכון אתה מציע שאני ישים לה טיטול בלילות אחרי שהיא גמולה יותר מחצי שנה.....ניראה לי שזה סתם יבלבל את הילדה...

27/01/2011 | 08:35 | מאת: לינוי

אז אם הבנתי נכון אתה מציע שאני ישים לה טיטול בלילות אחרי שהיא גמולה יותר מחצי שנה.....ניראה לי שזה סתם יבלבל את הילדה...

מנהל פורום הרטבת לילה