ילד שלא מפריע לו שהוא משתין בלילה

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה

06/01/2011 | 11:51 | מאת: ליאת-

בני בן 4. גמול כשנתיים ביום וגם בשנת צהריים. האם רצוי להחזיר לו טיטול בלילה? יש לציין שהוא עושה תספר פעמים בלילה. אנו מעירים אותו בלילה ולאחר מכן שוב עושה. יש לציין שילדתי לפני חודש וחצי אבל הבעייה היתה קיימת עוד לפני. הבעייה היא שאהו מראים לו את הבגדים הרטובים שהחלפנו לו הוא מתעלם ואפילו מתווכח איתנו שהוא יבש. לא ניכר שזה מפריע לו. מה עליי לעשות?

רצוי לברר לפני טיפול טיפול פשוט לא פולשני. פרופ פומרנץ 0579451561

מנהל פורום הרטבת לילה