הרטבה של בת 3.5

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה

15/12/2010 | 11:24 | מאת: ת

שלום, הבת שלי בת 3 וחצי, גמולה מחיתול ביום מגיל שנתיים. בגיל שנתיים ורבע הורדנו חיתול בלילה והיא הרטיבה ברוב הלילות, חודשיים אח"כ התחלנו להשתמש בפול-אפס. לפני כחצי שנה, בגיל שלוש, לאחר לידת אח קטן היא הסירה את הפול-אפס וסירבה להשתמש בהם. רוב הלילות מתעוררת רטובה, יש פה ושם לילות יבשים (כשהפסיקה עם שנת צהרים היו הרבה לילות יבשים) ויש גם הרבה לילות שמתעוררת רטובה רק בבוקר, ז"א לא מתעוררת מההרטבה עצמה. אנחנו כבר דיי מיואשים אחרי יותר מחצי שנה של קימה כל לילה החלפת מצעים ומקלחת לילית. ביררתי לגבי שיטת הפעמון אבל אמרו לי שלא מתחילים לפני גיל 4. מה לעשות?

לכל דבר יש גיל. ממליץ להמתין עם טיפול בירור ניתן לבצע. פרופ פומרנץ טל 0579451561

מנהל פורום הרטבת לילה