מינירין ופרומוניל

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה

13/12/2010 | 09:59 | מאת: לירז

שלום לד"ר פומרנץ, בני בן ה-11 מרטיב בלילה ניסנו את המינירין מלט מתחת ללשון אך ללא הואיל גם מינירין בכדור במינון יותר גבוה לא הואיל עכשיו הרופא נתן לו מינירין מלט + פרומוניל ואני חוששת שזה יגרום לו להתמכרות או תופעות לואי, אגב היום הלילה הראשון של הטיפול לא עזר והוא הרטיב שוב די מתסכל אמרתי לו שאולי מחר בכדור השני זה יעזור. אל איזה טיפול אתה ממליץ במקרים כאלו?

שלום ממלית לברר ואכ לטפל. בשלב זה לא רצוי להמשיך עם טיפול תרופתי. לברר. פרופ פומרנץ טל 0579451561

מנהל פורום הרטבת לילה