גמילת לילה- ילדה בת 4

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה

03/12/2010 | 11:13 | מאת: חן

בתי גמולה במשך היום מגיל שנתיים וחצי ללא פיספוסים. רצינו לאחר שבוע להתחיל איתה גמילת לילה, אבל הטיטולים היו ספוגים. לפני שלושה שבועות ניסינו להתחיל איתה גמילת לילה עם תחתוני גמילה. עם הבטחות לפרסים וכו'. הילדה מעצמה מאוד רוצה להגמל, שואלת כל פעם מתי כבר תוכל לישון עם תחתונים רגילים. אבל במשך שלושת השבועות בהם השתמשנו בתחתוני גמילה, היא קמה יבשה רק 3-4 פעמים. יש לציין שבד"כ כמות השתן לא גדולה. מה עושים, איך גומלים אותה בלילה???? עוד פרט חשוב, הילדה מאוד חכמה ובוגרת.

הילדה בת 4 להמשיך מקווה שתפסיק אפשר פעמון בכבוד רב פרופ פומרנץ 0579451561

מנהל פורום הרטבת לילה