הרטבת יום ולילה לילדה בת 7

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה

30/11/2010 | 14:25 | מאת: מאיה

שלום יש לי ילדה כמעט בת שבע הילדה שלי עדין מרטיבה בלילות וגם בימים היה הפסקה של חודש לערך וזה היה בחופש הגדול היא היום בכיתה א אבל אז היא היתה עדין בגן לקחתי אותה לבדיקות כליה ואצל רופא מומחה הבדיקות יצאו תקינות והרופא טוען שהיא עושה פיפי ביגלל שהיא לא שמה לב לצרכיה היא יודעת שיש לה פיפי אבל היא לא מתייחסת היא הולכת לשירותים רק שכבר יצא ניסיתי לגמול אותה מחיתול בלילה אך ללא הצלחה עם לא הייתי מעירה אותה היא היתה ממשיכה לעשות פיפי העניין הזה מציק לי ואני לא ממש יודעת כבר מה לעשות מבקשת יעוץ האם אני צריכה לקחת אותה לפסיכולוג לילדים ?

ניתן לנות אלינו מרכז הרטבות ניתן לטפל בהרטבה כל זה לאחר בירור. פרופ פומרנץ 0579451561 098621860

מנהל פורום הרטבת לילה