הרטבת לילה לילד בן תשע

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה

24/11/2010 | 21:06 | מאת: יעל

בני בן תשע ומרטיב כל לילה לפחות פעם אחת. הוא מעולם לא נגמל ומרטיב מאז שהוא בלי טיטול. בגיל שש פנינו להומאופתיה, אך לא ראינו שינוי, בגיל שבע פנינו לטיפול עם זמזם לילה, ראינו שינוי, ולאחר מס' חודשים אף הגענו ליובש במשך חודש שלם, ולאחר מכן ההרטבה חזרה, בני לא הסכים לחזור לזמזם. לאחר מכן פנינו לאורולוג וקיבלנו מינירין ולא ראינו שום שינוי וכן תרופה נוספת וכנ"ל. החלטנו לעשות הפסקה בטיפול ולהרפות מהענין לזמן מה ולאחרונה ניסינו לכוון שעון מעורר כך שיתעורר וילך להתפנות, אך הוא אינו מתעורר. היש עצה?? הוא עדיין מסרב לחזור לזמזם.

ממליץ לפנות לטיפול מסודר. יש לתת טיפול לאחר בירור- לא בוצע בירור . לאחר בירור ניתן טיפול. ניתן לפנות אלינו- לא ניתן פעמונית . בכבוד רב פרופ' פומרנץ 0579451561

29/11/2010 | 01:10 | מאת: רונה

12/12/2010 | 15:17 | מאת: עירית פרוכטר

בני בן ה-9 עדין עושה פיפי בלילה, ילד יחיד לאמא חד הורית מגיל שנתים וחצי גמול ביום ..אין פיספוסים ביום ..מקפידה שלא ישתה בערב מ1800 ומעלה.אשמח להיות בפורום ולשמוע ממכם..

מנהל פורום הרטבת לילה