הרטבה ילד בגיל 4

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה

24/11/2010 | 13:05 | מאת: רוטל

שלום, יש לי ילד בן 4 גמול בצורה מלאה מגיל 4 לאחרונה (חודש וחצי אחרונים) החל לעשות שוב פיפי במכנסיים בשבוע וחצי האחרונים עשה יום יום בגן כמו כן מיותר לציין שגם בלילה אין יום שלא עושה במיטה............. כשעקבתי אחריו במשך כמה ערבים שמתי לב שהוא עשה פיפי במשך 18 פעמים כל 6 7 דקות והכמות שיצאה הייתה קטנה. בנוסף ברגע שהוא מרגיש שיש לו פיפי והוא הולך לשרותים זה כבר יוצא לו בתחתון- עושה רושם שקשה לו להתאפק.עשיתי לו בדיקות שתן כי חשבנו שאולי יש לו דלקת -התשובות יצאו תקינות. אני חייבת לציין שמידי פעם הוא מתלונן על כאבים בבולבול.... איך להתנהג כאשר מחליק לו פיפי? הוא מאוד מובך ומתוסכל מהעניין.אשמח להתייחסות...

הפרעה בתפקוד שלפוחית שתן. טיפול יעזור ליום ולילה יש לבצע איבחון לפני טיפול ובירור הגורם. ניתן לבצע בכל מרפאת הרטבה ולטפל לפי תוצאות . בכבוד רב פרופ' פומרנץ 0579451561

מנהל פורום הרטבת לילה