רגרסיה בעשיית צרכים

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה

15/11/2010 | 10:27 | מאת: דנית

שלום רב! יש לי אחיין בן 3 וחצי, הוא מאוד אנרגטי ולרוב ממשומע. הבעיה היא שכאשר הוא מרוכז בפעילות כלשהי שדורשת ריכוז כמו הרכבת פאזל, ציור או צפייה בטלויזיה הוא פשוט לא הולך לשירותים. הוא כבר עושה את צרכיו בשירותים, אך הוא תמיד מודיע לנו לפני ולעתים אנחנו מלווים אותו לשירותים ברוגע. במהלך פעילות הוא שוכח, או לא שם לב. הבעיה היותר מורכבת היא שכעת נולד לו אח נוסף וחלה אצלו רגרסיה משמעותית. אם פעם ברח לו מעט פיפי, כיום בורח לו גם קקי וגם פיפי ובתדירות גבוהה יותר. מהי הגישה הנכונה? האם עלינו להיות אדישים לכך? זה יעבור עם הזמן? תודה

בדיקה גופנית תשלול בעיה רפואית . ויש לבנות בהדרכה מתאימה הרגלי יציאה. בכבוד רב פרופ פומרנץ 0579451561

מנהל פורום הרטבת לילה