בן 4.5 אפשר להחזיר טיטול ?

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה

15/11/2010 | 00:40 | מאת: צופית

ראשית - שלום ותודה ! אלעד בן 4.8 חודשים. גמול מגיל 2.5 ללא פיספוסים בכלל במהלך היום. היה עם טיטול בלילה עד לפני 3 חודשים ולפני שלושה חודשים בהמלצתך הורדנו טיטול בתקווה שאולי תהיה גמילה. אך לצערנו.. טרם. עם החורף שהגיע אני רוצה להחזיר לאלעד את הטיטול כמובן בהסכמתו ועד שיהיה בן 5. זה בסדר ? יש מה לעשות בשלב זה ? בדיקות ? מעקבים ? תודה רבה, צופית

ניתן להחזיר חיתול בשלב זה אפשר להתחיל בבירור ולטפל לקראת גיל 5 שנים. בכבוד רב פרופ פומרנץ 0579451561

מנהל פורום הרטבת לילה