הרטבה בת 10

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה

30/10/2010 | 00:07 | מאת: שרית

בתי עדין מרטיבה בלילה. טפלנו בפעמון, לפני 4 שנים, עזר לתקופות קצרות.טיפול במינרין, ללא הועיל. בצענו את כל הבדיקות לשלול בעיה רפואית.לדעתי ישנה בעיה פסיכולוגית. נשמח להמלצה לפסיכולוג באזור חיפה, שמתמצא בתחום.

שלום קיבלתם טיפולים שונים. לא בוצע בירור מתאים הבעיה אינה פסיכולוגית ממליץ לברר ולטפל. פרופ פומרנץ 0579451561

30/10/2010 | 18:14 | מאת: שרית

בצענו ברור אצל אורולוג, ונפרולוג, כולל אולטראסאונד ובדיקה נוספת שאיני זוכרת את שמה. טופלה גם במינרין תקופות די ארוכות .מכאן אני מסיקה שסביר שהבעיה היא רגשית, לאיזה ברור אתה מתכוון?

לא ניראה לי שבעיה רגשית!!! לא ראיתי לא בדקתי. יש לבצע בירור לאחר בירור תקבלי תשובות בכבוד רב פרופ' פומרנץ 0579451561 לקביעת תור

מנהל פורום הרטבת לילה