הרטבה מעבר לחיתול לבן 10 חודשים

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה

31/03/2003 | 05:21 | מאת: אפרת

בני בן ה- 10 חודשים החל בחודש האחרון להרטיב בלילה מעבר לחיתול. זה קורה לפחות 3 פעמים בשבוע. בסה"כ קיבלתי בן במתנה: הוא ישן כ- 11-10 שעות כל לילה (מהשבוע הראשון לחייו), הוא ילד סקרן, חייכן, מאוד מפותח מוטורית (זוחל מגיל חצי שנה) ומתקשר מצויין עם הסביבה - פשוט ילד שכייף לגדל. עד לפני כחודש הוא היה עם מטפלת בבית ובתחילת מרץ העברנו אותו לגן. בגן הוא הכי קטן (היחיד שזוחל) אך אני מתרשמת שהוא מקבל הרבה תשומת לב, חום ואהבה מהגננות ומהילדים. לפני השינה הוא אוכל 300 מל' מטרנה (כבר 3 חודשים). יש למישהו רעיון מה פשר הרטבה זו? האם זה מעיד על פחדים?

31/03/2003 | 10:59 | מאת: יולי

שלום לך, האם שקלת אפשרות שגודל הטיטול איו מתאים כבר למשקלו ??

31/03/2003 | 15:13 | מאת: אפרת

כן' אפילו מספר סוגים. זאת לא הסיבה. האם יש רעיון אחר??

מנהל פורום הרטבת לילה