הרטבת לילה בגיל 4.5

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה

29/09/2010 | 20:27 | מאת: מירב

שלום, בתי הינה בת ה- 4.5, מפותחת וגמולה ביום מזה כמעט שנתיים. היא שותה בקבוק קטן בלילה על מנת להירדם (כמוצץ), אנו מאוד מתקשים לגמול אותה מהרגל זה, היא כמו "מכורה" (שותה עוד אחד במשך היום). בזמן השינה אין לה כלל מודעות לעניין הפיפי, ניסינו כל טכניקה אך היא פשוט ישנה עמוק מדי. פרט לבדיקת הדם שהמלצת עשינו הכל. מה להערכתך ניתן לעשות בשלב זה? תודה

מתחת לגיל 5 שנים ניתן להמתין עם טיפול בקרוב אפשר להתחיל עם טיפול בפעמונית.

מנהל פורום הרטבת לילה