הרטבה בלילה לילד בן 11

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה

02/09/2010 | 13:12 | מאת: בוב השקט

שלום! בני בן ה11 מרטיב בלילה כבר הרבה זמן. מדובר על לפחות 3-5 פעמים בשבוע. הוא בחור גדול אך מאוד ספורטיבי. יש לו לא מעט חברים וחיי חברה פעילים. בד"כ כלל בחור בריא. ניתן לאמר שהוא ישן שינה כבדה מאוד בלילה. אשתי רגועה אבל אני קצת לחוץ... אני חושש מאיזשהו סיבוך רפואי בגלל הכמות הגדולה. תודה

ממליץ לטפל. ניתן לפנות אלינו ולבקש שאלון 0579451561

05/09/2010 | 16:43 | מאת: בוב מלמעלה

תסלח לי על דברי התוכחה אבל מטרת פורום כמו זה היא, בין השאר, מתן תשובות בסיסיות על מנת שהדיוטות כמוני יקבלו איזהשהו מושג על הבעיה. אני חושב שהתשובה שלך קצת מפקששת את הרעיון אבל תודה בכל זאת

מנהל פורום הרטבת לילה