מוטרדת מהגמילה

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה

24/08/2010 | 16:54 | מאת: אמא בת 31

שלום,בני עוד חודש כמעט בן 3.ילד פיקח מאוד ומדבר יפה מאוד,בעל אוצר מילים עשיר(לא כדבריי דווקא,כדברי אחרים וטיפת חלב).ילד שהתפתח כמו כולם מבחינת זחילה,ישיבה וכו'. ניסינו לפני מס' חודשים לגמול כמה פעמים,ניסינו והפסקנו כי לא הלך,הילד לא שיתף פעולה וגם הגננת המליצה.כבר חודש לפחות שהילד רב היום עם תחתונים,אם בעבר היה מפספס הרבה אז הפעם הזו הוא ממש פעמים ספורות פספס ורב הזמן זה פשוט לא להאמין שהילד מתאפק גם שש שעות אפילו ולא מוכן ללכת לשירותים.בגן גם לא הלך בהתחלה אך בהמשך נמסר לי שפעם ביום בערך הוא עושה פיפי ועוד מס' פעמים סתם נכנס,יותר כמשחק.בבית,קניונים וכו' לא מסכים.יש לו ישבנון,סיר וישב פעמיים בקושי על הישבנון.לא מוכן לעשות וכשממש לוחץ לו מבקש טיטול ואני פשוט נשברת,לפעמים אני אחרי מס' רב של שעות מבקשת שנשים טיטול כי פוחדת שיסבול מדלקות או משהו אחר.מה לעשות?איך לשנות תמצב? חשוב לי לציין שזה ילד נקי,כיוון שאנחנו בבית שומרים על הניקיון,אמרו לי שאולי כי הוא נקי "מידיי"..הוא קצת נלחץ גם משינויים.האם להפסיק לבקש ממנו שילך לשירותים,להחזיר טיטול?...אובדת עצות

29/08/2010 | 22:35 | מאת: אמא מוטרדת 31

למה אף אחד לא עונה????????

לשלול בעיה אורגנית - רפואית בשלב ראשון רופא מטפל? או 0579451561

04/09/2010 | 19:59 | מאת: אמא מוטרדת31

מהי בעיה אורגנית?

מנהל פורום הרטבת לילה