מיואשים

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה

15/07/2010 | 11:29 | מאת: שיר

שלום אני אם לילד בן 11 הסובל מהרטבת ליל הכל לילה,לא נגמל בלילות אף פעם. עברנו את כל הטיפולים האפשריים"ד"רשגיא,דר קושניר,תמר גבעון,ד"ר איש שלום ,טיפול במינרין אך לצערנו אין שום התקדמות.אם הוא נרדם ללא מינרין לאחר שעה יקום כבר רטוב. מה לגבי שיטת פאולה,או קסם אחר שיש ברשותך ,נשמח לשמוע ולבצע תודה רבה

15/07/2010 | 20:15 | מאת: רונית שקד

אל תתייאשו - תנסו טיפול של קינזיוטייפינג ע"י מי שעבר הסמכה של פדיאטריה וטיפול בילדים בשיטת הקינזיוטייפינג. צריך להיות באתר ובפייסבוק של אדוונסמד מי שיכול לעזור לכם.

לא קסם בירור - לגורם וטיפול . לא בוצע בירור ולכן אין הפסקת הרטבה . מנגנון שינה לא טופל . ממליץ לבצע את הבירור ניתן לבצע על ידנו 0579451561 להשאיר שם טל קופה

מנהל פורום הרטבת לילה