הרטבה לקראת שעות הבוקר

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה

21/06/2010 | 22:33 | מאת: יעל

שלום פרופ' פומרנץ בננו בין 4.5 מרטיב כמעט כל לילה או יותר נכון לקראת הבוקר לעיתים הוא יכול להיות יבש כל הלילה אך לקראת הבוקר הוא מפספס. הוא לא מתעורר מכך . לאחרונה כל לילה יש הרטבה . אני יודעת שמעורבים בכך גם אלמנטים רגשיים כדוגמאת הולדת אחותו שהיא בת שנה היום , הוא סובל מאסטמה חריפה בעור שגורמת לו לגרודים רבים במהלך הלילה . אנחנו בעיצומו של טיפול הומאופטי לאחר טיפולים אצל 3 רופאי עור שונים . האם יש קשר בין הדברים ? מה עלינו לעשות ? האם הדרך בה הורים מעירים את הילדים בלילה כדי שילכו לשירותים נכונה ? אודה מאד על תשובותך לילה טוב יעל

שלום קשר ישיר לא מקובל על ידי דיאטה נכונה ללא חומר משמר ניתן לעזור לשניהם. ממליץ לברר את הסיבה ולטפל לפי תוצאות. ניתן לקבל שאלון ב: 0579451561

מנהל פורום הרטבת לילה