הרטבת לילה ילדה בת חמש

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה

19/06/2010 | 23:39 | מאת: חנית

שלום, בתנו בת חמש, בשנה האחרונה התחילה להרטיב בלילות. בתקופה האחרונה זה קורה כל לילה. היא מתעוררת מזה, מרגישה מאוד לא נוח וטוענת שהיא בכלל לא מרגישה שהיא עושה במיטה. ראוי לציין כי היא נגמלה מחיתולים בצורה טובה, היתה קמה בלילות תמיד לשרותים ולא היו בעיות עד לשנה האחרונה. מה ניתן לעשות, ממה זה נובע ואיך יודעים שזה לא בא ממקור רגשי?

שלום ממליץ לשלול בעיה ( UTI הפרשת סידן רופא מטפל) לבצע בירור לתפקוד שלפוחית . ניתן לבצע במרפאת הרטבה שלנו: להשאיר הודעה: 057945156

מנהל פורום הרטבת לילה