בת שלוש וחצי חזרה להרטיב

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה

15/06/2010 | 11:03 | מאת: ענבל

ביתי בת שלוש וחצי נגמלה מטיטול בגיל שנתייים וחצי, הייתה יבשה ביום ובלילה כחצי שנה, לפני כשישה חודשים נולדה אחו קטנה ואחרי כחודשיים מיום לידת התינוקת היא חזרה להרטיב בלילה ולעיתים בגן (בשינה בלבד.) תחילת ההרטבה הייתה בסמוך לכניסת התינוקת לחדר שלה. מה עושים? אנו משוחחים איתה רבות על היותה אחות גדולה ועל נוכחות התינוקת. האם נכון להוציא את התינוקת מהחדר- פעמים רבות בורח לה כאשר התינוקת בוכה תודה...

שלום לשלול בעיה אורגנית, UTI היפר קלצוריה ועוד. אכ ניתן לתת לילדה חיזוקים ולהמתין.

מנהל פורום הרטבת לילה