הרטבת לילה אצל ילדה בת 10

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה

13/06/2010 | 22:00 | מאת: ליאת

בתי לא נגמלה מהרטבת לילה מעולם, בגיל6 התחלנו טיפול על ידי פעמונית שגרם להפסקה לחודשיים ולאחר מכן שבה להרטיב, בגיל 9 ניסינו את הכדורים שלא עזרו ואחרי חודש הפסקנו, כעת בגיל 10 התחלנו טיפול אצל רופאה אלטרנטיבית, כבר שלושה שבועות מאז תחילת הטיפול ואין שינוי. רופא הילדים לא ממהר וטוען לחזור לפעמונית אך אנחנו מיואשים שכן הפעמונית מלווה אותנו לאורך כל 4 השנים כי היא מקלה את ההרטבה בלילה אודה לתשובה

למה היא מרטיבה?? בדקו. רצוי לבדוק ואכ לטפל!! בעיה בשלפוחית בעיה בכליה בשינה?? ממליץ לבצע בירור ניתן לפנות ולהשאיר הודעה ברורה שם טל סיבה ב 0579451561

מנהל פורום הרטבת לילה