הרטבה במשך היום כשהילד צוחק

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה

06/06/2010 | 16:47 | מאת: אולגה

שלום ד"ר, בני בן 6.5 מזה כמה שנים סובל מבעיה שהחמירה לאחרונה. במשך היום אם מצחיקים אותו(לא מדגדגים) הוא ממש משתין בתחתונים. גם אם הוא עשה לפני זה פיפי, וישב עם חברים וסיפרו משהו ממש מצחיק, הוא מיד מרטיב ולא יכול לשלוט בזה. בלילה הוא מעולם לא הרטיב. מהרגע שנגמל היה תמיד יבש בלילה וגם אם רצה פיפי היה מרגיש וקם לעשות פיפי. מה ניתן לעשות? הוא מאד מתבייש מזה ולא מצליח לעצור את הפיפי. תודה רבה מראש, אמא מוטרדת .

מוגדר כגיגלינג אנורזיס יש לבצע הערכת תפקוד שלפוחית שתן ניתן לפנות ביום ג אחהצ לטל 098621860 לטיפול .

מנהל פורום הרטבת לילה