הרטבה

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה

16/05/2010 | 09:32 | מאת: אילנה

שלום. בני בן 6. לפני שנה הוא טופל במרפאת ד"ר קושנר להרטבת לילה. הטיפול עבד פלאים ותוך שבוע הילד הפסיק להרטיב והחזרנו את המכשיר. כעת נולדה לו אחות קטנה. והבעיה חזרה. אך חזרה לא רק בלילות אלה גם ביום. כלומר הוא מתחיל לעשות פיפי (ולפעמים קקי) בתחתונים ואז עוצר את עצמו ורץ לשירותים. בלילה מרטיב פעם אחת. חשבתי לקחת שוב בחזרה את המכשיר ולחזור על הטיפול, אך הבן שלי אומר שהוא לא רוצה את המכשיר. מה לעשות? הרי בלי מוטיבציה זה לא יעבוד בטוח.

באחוז מסויים יש חזרה - הרטבה שניונית. ממליץ לבצע בירור. החזרה יכולה להיות ללא קשר לאח או אחות. יש לטפל בכל מכלול הבעיות. הצלחת פעמונית לטווח ארוך כ 30-40 אחוז.

מנהל פורום הרטבת לילה