מינירין

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה

25/04/2010 | 22:17 | מאת: דניאלה

לגבי טיול במינירין לילדה בת 6 הבנתי שהתרופה גורמת להפחתה בכמות השתן,כלומר שבאופן מלאכותי יהיה פחות שתן ואז לא יברח ...אז מה הרעיון בזה?איך הילדה תדע להתמודד עם הבעיה?האם התרופה לא נותנת פתרון מיידי לזה שלא יברח פיפי ולא מטפלת ההעיה באמיתית?

אין לתת מינרין עם שתיה. בגיל 6 צריך להשגיח על הילד. למינרין השפעות נוספות. מינרין מביא באחוז מסויים לגמילה מהרטבה- בטיפול נכון.

04/05/2010 | 22:54 | מאת: דניאלה

מאיזה בחינה להשגיח? ואיזה השפעות נוספות יש למינרין? איך הגוך יודע להתמודד לבד אם הכדור הוא זה שגורם לו שיהיה פחות שתן?

מנהל פורום הרטבת לילה