הרטבת לילה אצל ילדה בת ארבע וחודשיים

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה

14/04/2010 | 22:35 | מאת: שרון

שלום, התחלתי גמילת לילה אצל ביתי בת הארבע רק עתה. 2 לילות ראשונים הלכו נפלא והיא לא עשתה פיפי כלל. בלילה השלישי היא פיספסה אבל התעוררה לבד והעירה אותי להחליף לה. בלילה הרביעי לא התעוררה כלל ופיספסה 3 פעמים במהלך הלילה. ומאז המצב כזה פחות או יותר כבר כמעט שבוע. אשמח להתייחסותך, להנחיות כיצד יש לפעול , האם להעיר האם להחזיר טיטול ? תודה מראש שרון

מוקדם להתחיל בטיפול ניתן לבצע בירור ניתן להשיג פעמוניות ביד שרה ולנסות בעתיד.

מנהל פורום הרטבת לילה